Waarom zijn de producten van Masinope voor u als professional interessant?

Als verwerkingspartner van Masinope opent u een nieuw, winstgevende activiteit en bent u tegelijkertijd de concurrentie een beslissende stap voor. Deze hoogwaardige Europees gefabriceerde producten zijn dankzij ons beschikbaar voor u als professional de gehele Benelux.

Wat bieden we aan?

Het Masinope-gevelbeschermingssysteem is het perfecte wapen tegen de steeds toenemende organische aangroei op gevels. Het beproefde 3-componentensysteem is eenvoudig in gebruik en laat algen, schimmels en andere organische verontreinigingen geen kans op gevels. Met behulp van het unieke foto katalytische effect reinigen beschermde gevels zichzelf met de kracht van de zon en blijven ze lange tijd sprankelend schoon!
Het Masinope binnenhuis hygiënesysteem gaat vervuilende stoffen, geuren en micro-organismen in de lucht die we inademen tegen en zorgt jarenlang voor een aangenaam, gezond binnenklimaat. De perfecte service om de bezetting en verkoop in de wintermaanden te verhogen!

Met Masinope beschikt u bovendien over zeer professionele producten die groenaanslag op klinkers, bestratingen, straatmeubilair en terrassen voor lange tijd weghoudt. Dit is een ecologisch product die enkel door professionele gebruikers kan worden gebruikt en is niet te koop in de handel.

Als toevoeging voor een totale reiniging buiten, beschikt u als professional ook over een ecologisch product die geen spinnen dood maar deze voor lange tijd weghoud van gevels alsook preventief optreedt tegen spinnenwebben.

Dit is een totaalconcept voor zowel vernieuwende en ecologische producten voor buiten alsook speciaal ontwikkelde producten voor binnen gebruik, en dewelke zowel voor bedrijven als in privésfeer kunnen worden aangewend. Werk met onze producten en maak het verschil voor zowel u, uw klanten en het milieu.
Zelf het effect van onze producten ervaren? Vraag meer info of maak vrijblijvend een afspraak.

Interesse?
Contacteer ons voor meer informatie.