Werk met onze producten en maak het verschil

Als verwerkingspartner van Masinope opent u een nieuw, winstgevende activiteit en bent u tegelijkertijd de concurrentie een beslissende stap voor. Deze hoogwaardige Europees gefabriceerde producten zijn dankzij onze licentie nu ook beschikbaar in Benelux.

Het Masinope-gevelbeschermingssysteem is het perfecte wapen tegen de steeds toenemende organische aangroei op gevels. Het beproefde 3-componentensysteem is eenvoudig in gebruik en laat algen, schimmels en andere organische verontreinigingen geen kans op gevels. Met behulp van het unieke fotokatalytische effect reinigen beschermde gevels zichzelf met de kracht van de zon en blijven ze lange tijd sprankelend schoon!

Het Masinope binnenhuis hygiënesysteem gaat vervuilende stoffen, geuren en micro-organismen in de lucht die we inademen tegen en zorgt jarenlang voor een aangenaam, gezond binnenklimaat. De perfecte service om de bezetting en verkoop in de wintermaanden te verhogen!

Met Masinope beschikt u bovendien over zeer professionele producten die groenaanslag op klinkers, bestratingen, straatmeubilair en terrassen voor lange tijd weghoudt. Dit is een ecologisch product die enkel door professionele gebruikers kan worden gebruikt en is niet te koop in de handel.

Als toevoeging voor een totale reiniging buiten, beschikt u als professional ook over een ecologisch product die geen spinnen dood maar deze voor lange tijd weghoud van gevels alsook preventief optreedt tegen spinnenwebben.

Dit is een totaalconcept voor zowel vernieuwende en ecologische producten voor buiten alsook speciaal ontwikkelde producten voor binnengebruik, en dewelke zowel voor bedrijven als in privésfeer kunnen worden aangewend.

Onze producten werken bovendien ook op plaatsen waar minder licht aanwezig is, wat u een bijkomend voordeel oplevert t.o.v. de concurrentie die “gelijkaardige” producten aanbiedt.

Unieke producten op het snijvlak van technologie

Masinope-applicatiesystemen zijn de synergie van jarenlange praktijkervaring en nauwgezet onderzoek en bieden daarmee het innovatieve antwoord op de huidige marktvraag.

De unieke effectiviteit van Masinope producten is gebaseerd op perfect op elkaar afgestemde actieve ingrediënten in combinatie met een zelfreinigende fotokatalysator in een speciaal bindmiddelsysteem.

Ontwikkeld door gebruikers voor gebruikers

De professionele systemen van Masinope zijn niet aan het bureau bedacht, maar samen met de gebruikers op het terrein ontwikkeld. Het resultaat zijn producten die speciaal zijn ontworpen voor praktisch gebruik met een beproefd langdurig effect. Om de grootst mogelijke flexibiliteit mogelijk te maken, kunnen de respectievelijke producten worden afgestemd op de individuele behoeften van de gebruiker.

Door de exclusieve licentie van Masinope met de Europese producent bent u zeker van duurzaam ontwikkelde producten en kunnen wij zelfs op uw verzoek producten vervaardigen voor specifieke toepassingen.

Effectief, praktisch en toch milieuvriendelijk

De unieke werking van het Masinope productportfolio is niet alleen langdurig in het laboratorium getest, maar ook bij talloze klanten in de praktijk uitgeprobeerd en nu ook exclusief beschikbaar via ons in de Benelux.

Masinope coatings zijn kleurloos en onzichtbaar en maken zo op elk moment een verfrissende of nieuwe behandeling mogelijk, zelfs op oppervlakken die slechts gedeeltelijk dienen behandeld te worden indien gewenst of noodzakelijk.

In tegenstelling tot conventionele producten worden Masinope producten gekenmerkt door het zorgvuldige gebruik van actieve ingrediënten in extreem kleine hoeveelheden en beschermen zo het milieu.
Ecologische producten die zeer praktisch kunnen worden toegepast, dewelke innovatief zijn door het zelfreinigend effect met de kracht van licht.  Deze hebben een effectieve werking op algen, schimmels, ziektekiemen en organische vervuiling. Geheel flexibel want onze producten zijn afgestemd op de wensen van de gebruiker. Unieke producten die zich kenmerken alszijnde kostenbewust en zuinig door hun duurzaamheid in de tijd.

U merkt het: of het nu gaat om bedrijven, openbare instellingen of particulieren, Masinope biedt professionele systemen voor gekwalificeerde gebruikers waarvan de resultaten de meest kritische eindklanten meteen overtuigen. Masinope verwerkingspartners profiteren op verschillende manieren van de expertise en ervaring die zijn voortgekomen uit onderzoek en ontwikkeling van innovatieve producten.

Interesse?
Contacteer ons voor meer informatie.