Wie zijn we?

Ons bedrijf is een toonaangevende speler op het gebied van milieuvriendelijke en duurzame oplossingen voor zowel binnen als buiten. Met trots presenteren wij vernieuwende producten die uniek zijn op de Belgische markt. Bij ons staat de gezondheid van de mens centraal, en daarom streven we ernaar om producten aan te bieden die bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Onze focus op het ecologische aspect is van essentieel belang.

Masinope gevelreiniging

Hoe het begon

Ons bedrijf vond zijn oorsprong in het jaar 2020, een tijd waarin de wereld werd geconfronteerd met de uitdagende gevolgen van de Covid-pandemie. Hoewel we aanvankelijk werden afgeremd door de beperkingen en onzekerheden van deze moeilijke periode, bood het ons ook een unieke gelegenheid om ons volop te richten op onderzoek en ontwikkeling. Gedreven door de overtuiging dat de binnenlucht kwaliteit en het ecologisch aspect van cruciaal belang waren geworden, wouden we een betekenisvolle oplossing bieden die tegemoetkwam aan deze groeiende behoeften.

Ons doel voor binnen?

Gezondheid is prioritair voor iedere persoon. Daarom verbeteren we de kwaliteit van de binnenlucht op een vernieuwende en duurzame manier.

Ons doel voor buiten?

Met onze producten bieden we jou ecologische en duurzame oplossingen om o.a. gevels gedurende meerdere jaren te beschermen en proper te houden. Onze producten bieden daarbovenop ook een oplossing om op de meest efficiënte en ecologische manier groenaanslag te verwijderen of zelfs spinnen weg te houden.

Dit alles ontworpen door professionals en voor professionals.

Realisatie gevelreiniging Knokke
masinope-blaadje
“Onze producten bieden u het beste alternatief voor het gebruik van chemische producten, en dit met een nog beter resultaat. Ook voor de gezondheid van de mens én met oog op het milieu! Wens je graag wat meer info? Geef ons zeker een seintje of kom langs op ons kantoor in Aalst!”
Timo Taelman

Ontdek onze oplossingen

masinope-blaadje

Masinope Air

voor verbetering van de binnenluchtkwaliteit en het afbreken van storende geuren.

masinope-blaadje

Masinope Pro

voor gevelreiniging en duurzame gevelbescherming.


masinope-blaadje

Masinope San

voor ecologische en efficiënte groenverwijdering zonder elektriciteit en water.

masinope-blaadje

Masinope Spider

Masinope Spider voor bescherming tegen muurspinnen, spinnenwebben en spinnennesten